Contact

Vosbergerweg 36
8181 Heerde

Tel. (Algemeen): (31)0578-691365
Fax: (31)0578-692736

E-mail: jonkers@vosbergen.com

E-mail Taxatie: jonkers@vosbergen.com

Frederik Jonkers: (31)06-53399970

Vosbergen / Vosbergen transport

Welkom!

 

Vosbergen Transport is een nationaal en internationaal logistiek dienstverlener op het gebied van huif-, speciaal-, machine- en groupagevervoer binnen Europa. Vanuit onze thuisbasis in Heerde bedienen wij met ons moderne wagenpark dagelijks klanten door heel Europa. 

Wij zijn een op maat gesneden transportbedrijf en met gepaste trots wijzen we dan ook op onze trouwe en tevreden klantenkring. Graag willen wij ook u van dienst zijn.

 

Het internationaal en nationaal schadevrij organiseren van goederentransporten op een zo veilig mogelijke manier met inachtneming van de geldende wet- en regelgeving en gangbare normen en waarden, waarbij gelet wordt op een duurzame relatie met klanten, leveranciers, personeel en andere belanghebbenden. Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu zijn integrale onderdelen van het bedrijfsbeleid. Op langere termijn willen wij uitgroeien tot een logistieke dienstverlener die in kwalitatief opzicht boven de bedrijfstak uitsteekt. Klantgerichtheid, professionaliteit en een persoonlijke benadering zijn daarbij de belangrijkste kernwaarden.

 

Korte lijnen grote service!!!